Kiinnostaako yrityslaina?

Olemme keränneet tälle sivulle lisätietoa tarjoamistamme yrityslainoista. Palvelumme on hyvin yksinkertainen - kilpailutamme yrityksellesi parhaat lainatarjoukset markkinoilla olevilta toimijoilta.

Täytä hakemus ja asiantunteva tiimimme hoitaa loput. Saat pian sähköpostiisi koosteen yrityksellesi tehdyistä tarjouksista. Lainaneuvojamme auttavat mielellään myös parhaan tarjouksen valinnassa.

Yrityslaina lainahakemus netissä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä yritykseltäni vaaditaan lainan saamiseen?

Hyväksymme lainahakemukset ensisijaisesti yritystoiminnan lähihistorian ja yrityksen sen hetkisen taloudellisen tilanteen perusteella. Vaikka luottotietohistoriasi vaikuttaa päätöksiin, se ei ole tärkein tekijä päätöstä tehtäessä.

Tarvitsenko vakuuksia?

Lainamme ovat vakuudettomia.

Mihin kaikkeen voin käyttää saamani rahat?

Yrityslaina voi olla ratkaisu yrityksen moniin tarpeisiin. Halusitpa remontoida toimiston, ostaa tai korjata työkalujasi, täyttää varastoa tai pitää rahaa varalla odottamattomia tilanteita varten, yrityslainamme sopii sinulle. Myöntämämme lainat eivät ole korvamerkittyjä tiettyyn käyttöön, vaan voit käyttää niitä mihin itse haluat.

Miten paljon voin lainata?

Tarjoamamme lainat ovat tällä hetkellä kooltaan 5000€ - 250.000€.

Miksi yrityslainanne on pankkilainaa parempi vaihtoehto?

Verrattuna pankkien tiukkaan sääntöpolitiikkaan, tarjoamamme yrityslaina on helppo saada. Myöskään takaisinmaksuehdot eivät ole läheskään yhtä ankarat. Pienemmät useammin maksettavat takaisinmaksuerämme ovat armollisempia yrityksesi kassavirralle. Hakemusprosessimme on merkittävästi helpompi kuin alan perinteisillä toimijoilla. Minimoimme paperityön ja byrokratian, jotta prosessi on asiakkaillemme mahdollisimman vaivaton. Ja mikä tärkeintä, saat lainapäätöksen 24 tunnin kuluessa, paljon nopeammin kuin mistään tavallisesta pankista. Ymmärrämme, että kun tarvitset rahaa, tarvitset sitä usein nopeasti.

Miten kauan joudun odottamaan?

Tyypillisesti päätöksen saaminen kestää yhden työpäivän verran. Kun olemme tehneet päätöksen, ovat rahat nostettavissa viimeistään seuraavana päivänä.

Velvoittaako hakemuksen täyttäminen minua johonkin?

Ei velvoita. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä se velvoita sinua nostamaan lainaa.

Minkälaisia yrityksiä rahoitatte?

Järjestämme lainaa pienille ja keskisuurille yrityksille. Meillä on asiakkaita lukuisilta eri aloilta. Asiakkainamme on mm. ravintoloita, lääkäreiden vastaanottoja, kauneushoitoloita, baareja ja pubeja, eri tuotteiden valmistajia, rakennusyhtiöitä sekä hotelleja ja myyntiliikkeitä. Olemme lainoittaneet myös useita franchising-yrityksiä.

Optimoi ajankäyttösi!

Kun yrityksesi tarvitsee rahoitusta, me etsimme sinulle parhaat vaihtoehdot. Anna asiantuntijoidemme tehdä se minkä he osaavat parhaiten, ja säästä oma aikasi asioihin jotka edistävät liiketoimintaasi. Autamme mielellämme, ja apumme on sinulle maksutonta. 

Esimerkkejä yrityslainojen hinnoista

Yrityslainojemme hinnoittelu on yksinkertainen ja selkeä, eikä siihen liity piilokuluja. Voit helposti laskea ROI:n (Return On Investment), jonka saat hankkimalla yrityksellesi lisää käyttöpääomaa. Hyväksytty lainamäärä, ehdot ja kulut perustuvat liiketoiminnastasi tekemäämme arvioon. Alla näet esimerkkejä lainoista ja tyypillisistä koroista sekä lainaehdoista.

Laina-aika
Esimerkkilaina

Kuukausierä

12
20.000 €

2150 €

18
50.000 €

3720 €

24
80.000 €

4510 €

24
120.000 €

6250 €

Suurissa lainoissa kulut ovat merkittävästi pienempiä matalampia.

Pankit eivät ole enää yritysten ainoa vaihtoehto

Yritysrahoitus, yrityslaina, yritysluotto, saatavien rahoittaminen. Näistä asioista keskustellaan nykyään paljon ja useimmiten yrityksen viesti on, ettei se saa enää rahaa pankista. Kyse ei ole välttämättä siitä, että yritys olisi kaatumassa tai huonossa kunnossa. Usein rahoitusongelmat koskevat etenkin pieniä yrityksiä, eivätkä ne voi itse asialle mitään. Viimeiset 10 vuotta ovat muovanneet rahoitusmarkkinoita enemmän kuin mitkään edellisinä vuosikymmeninä tapahtuneet muutokset. Samalla kun perinteiset pankit ovat tiukentaneet luottoperusteitaan, on pienyritysten iloksi markkinoille saapunut myös uusia rahoitusvaihtoehtoja tarjoavia toimijoita.

Aiemmin yrityslainat ja yritysluotot haettiin aina suoraan pankista. Lainan saanti edellytti yleensä tilinpäätöstietoja sekä vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta. Rahaa yleensä kuitenkin sai, jos kaikki oli kunnossa ja vakuuksia oli riittävästi. Tietyissä tapauksissa kiinteiden vakuuksien puutetta saatettiin paikata yrityskiinnityksellä. Yrityskiinnitys tarkoittaa toimintatapaa, jolla yrityksen omistama irtain omaisuus voidaan kiinnittää lainan vakuudeksi. Yleensä lainan vakuudeksi hyväksytään vain kiinteä omaisuus eli yrityksen omistama maa-alue tai kiinteistö.

Muutokset finassimarkkinoilla ovat monella tapaa helpottaneet pienyritysten rahoitusta, mutta samalla tehneet tilanteesta haastavan; vaihtoehtoja on paljon, mutta aikaa ja riittävää ymmärrystä tai osaamista usein huomattavasti paljon vähemmän. Viime vuosien aikana pankkien halukkuus yritysten rahoittamiseen ja yrityslainojen myöntämiseen on vähentynyt radikaalisti. Osasyynä ovat pankkien kiristyneet vakavaraisuusvaatimukset ja muu pankkien lisääntynyt sääntely. Pankkisääntelyä alettiin lisätä vuonna 2007 alkaneen finanssikriisin jälkeen.

Kansantaloudellisesti tilanne, jossa yritysten rahoitus ei toimi, on kestämätön, mutta ikävä kyllä usein myös totta. Kun yritysluottoja ei myönnetä, yritykset eivät voi investoida eikä uusia työpaikkoja synny. Hyvää tarkoittava ja pääosin aiheellisesti lisääntynyt pankkisääntely on muodostunut erittäin suureksi esteeksi yritysten kasvulle. Pahimmin tilanne tietysti koskettaa yritystä itseään. Yrittäjän on hankalaa ymmärtää, että kannattavaa ja kasvavaa yritystä ei rahoiteta, vaikka tulevaisuus näyttää hyvältä. Yritys kun ei voi toimia eikä etenkään kasvaa ilman rahoitusta.

Onneksi pankkien puutteellista yritysrahoitusta paikkaamaan on syntynyt uusia lainayrityksiä, niin kutsuttuja “varjopankkeja.” Vaikka varjopankki kuulostaa terminä negatiiviselta ja saattaa herättää epäilyksiä sääntelyn kiertämisestä, siitä ei ole todellakaan kyse. Varjopankit ovat tavallisia rahoitusalan yrityksiä, jotka myöntävät yrityslainoja, mutta eivät ole pankkisääntelyn tarkoittamia pankkeja. Siksi niitä eivät koske pankkien yritysrahoitusta rajoittavat säädökset. Yrityksiä rahoittavat rahoitusyritykset myöntävät lainat omalla riskillään. Siksi ne voivat määritellä lainan vaatimat vakuudet ja takaukset niin kuin itse haluavat. Usein vakuudeksi vaaditaan henkilötakaus, mutta sen vastapainoksi yrityksen ei tarvitse toimittaa lainanantajalle välttämättä lainkaan tilinpäätöstä tai muita dokumentteja.

Hae lainaa ja ota selvää yrityksesi rahoitusmahdollisuuksistasi selvää jo tänään!